Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,4 μονάδες σε δημοσκόπηση της Alco

Το σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ακόμα μια δημοσκόπηση για λογαριασμό της Alco για την ιστοσελίδα newsit.gr, με την αξιωματική αντιπολίτευση να προηγείται κατά 4,4 μονάδες έναντι της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,9%, ακολουθεί η ΝΔ με 23,5%, η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το Ποτάμι με 4,5%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,9%, οι οποίοι μένουν εκτός Βουλής. Εντύπωση προκαλεί η εξαφάνιση των ποσοστών της ΔΗΜΑΡ που δεν καταγράφεται στο πολιτικό χάρτη.

Οι αναποφάσιστοι προσδιορίζονται στο 12,7% ενώ άλλο κόμμα δηλώνουν πως θα ψηφίσει το 6,3%. Λευκό και αποχή συγκεντρώνουν 3,6% και 4,9% αντίστοιχα.

Στο ερώτημα «Ποιος ευθύνεται περισσότερο για την αναταραχή στις αγορές, το 41% πιστεύει ότι ευθύνεται  η κυβέρνηση, το 33% κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ και το 15% πιστεύει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τη γνώμη των πολιτών για την αναγκαιότητα διεξαγωγής εκλογών ή τη ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας απο τη παρούσα Βουλή, η εταιρία εκτιμά πως το 47% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της ψήφισης προέδρου και το 42% υπέρ των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]