(ΚΟΣΜΟΣ)Πήραν "σύνταξη" στα 38 τους και ταξιδεύουν όλο τον κόσμο! Δείτε πως τα κατάφεραν!

Η ζωή τους θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία στο αμερικάνικο box office. Αυτό που κατάφεραν ο Μπίλι και η Ακάϊσα Καρντέλι είναι το όνειρο του σύγχρονου ανθρώπου. Το 1991 το ζευγάρι ανήκε στη μεσσαία τάξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Μπίλι εργαζόταν σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία και η σύζυγός του "έτρεχε' ένα μικρό οικογενειακό εστιατόριο. Εκείνη την χρονιά πήραν τη μεγάλη απόφαση! Ρευστοποίησαν όλη την περιουσία τους και έφτιαξαν ένα πρόγραμμα ζωής και μετά από 20 χρόνια έχουν κυριολεκτικά γυρίσει όλη την Κεντρική Αμερική και την Ασία.
Σήμερα έχουν γίνει οι γκουρού της ...πρόωρης σύνταξης και έχουν αφιερώσει όλη τους τη ν ενέργεια για να βοηθήσουν όσους έχουν την ίδια φιλοδοξία αλλά διστάζουν να ρισκάρουν και να τολμήσουν την αναζήτηση της απόλυτης ελευθερίας.  Ο Μπίλι προσπαθεί να δώσει σε όλους τους φοβισμένους ανθρώπους στον κόσμο συμβουλές για να αλλάξουν τη ζωή τους. 
Πως τα κατάφεραν οι Καρντέλι;
  • Ο ετήσιος προϋπολογισμός τους δεν ξεπερνά τα 30.000 δολάρια. 
  • Δεν έχουν μόνιμο σπίτι.
  • Δεν έχουν πάρει δάνειο
  • Δεν έχουν ασφάλιση υγείας
  • Δεν έχουν κινητό τηλέφωνο
  • Δεν πληρώνουν καλωδιακή τηλεόραση
" Δεν ζούμε σαν ερημίτες", ξεκαθαρίζει η σύζυγος. " περπατάμε πολύ, χρησιμοποπιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ επικοινωνούμε μέσω SKYPEμε τους φίλους μας. Η διατροφή μας είναι προσεγμένη αφού δεν ψωνίζουμε ποτέ σε πολυκαταστήματα, αλλά ψάχνουμε το αγνό και το φρέσκο".
Για την ψυχαγωγία τους οι Καρντέλι επιλέγουν την πεζοπορία, το τένις, ποδηλασία, κολύμβηση, μουσεία και  e books. "Βασική συμβουλή προς όλους: απλότητα στην καθημερινότητα, απλότητα στον τρόπο ζωής. Και όλα μπορούν να συμβούν", λέει με σιγουριά ο Μπίλι Καρντέλι.
Όσοι απο εσάς νιώσατε ένα σκίρτημα στην καρδιά την ώρα που διαβάζετε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του ζευγαριού RetireEarlyLifestyle.com για να μάθετε λεπτομέρειες από τους ίδιους, που έχουν αναπτύξει και συγγραφική δράση   με δύο βιβλία σχετικά με το θέμα!
Μπράβο τους!
πηγη nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]