Π.Α.ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 12:00πμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις συμμετοχής εκατοντάδων οργανώσεων και φορέων στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα. Ήδη στα Γιάννενα έχουν πάρει αποφάσεις συμμετοχής τα σωματεία Επισιτισμού, Οικοδόμων, Φαρμακοϋπαλλήλων, Γάλακτος – Τροφίμων - Ποτών, Συνταξιούχων, Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οδηγών στα ΚΤΕΛ, Νοσοκομείου Χατζηκώστα, οι σύλλογοι εργαζομένων ΟΤΑ και Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ από γενική συνέλευση των αντιπροσώπων. 

Ακόμη τη συμμετοχή του στο πανελλαδικό συλλαλητήριο με την κήρυξη απεργίας για την ίδια μέρα, αποφάσισε και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με απόφαση της γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων, παρά την προσπάθεια υπονόμευσής της από δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση στη γενική συνέλευση των αντιπροσώπων του εργατικού κέντρου, με την παρουσία και των ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων, ανέδειξε πλευρές και πρωτοβουλίες από τη δράση των σωματείων και στάθηκε στο κύριο καθήκον σήμερα, αυτό της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος. Μελανό σημείο της συνέλευσης ήταν η πλήρης απουσία των εργοδοτικών και συμβιβασμένων σωματείων – όπως αυτό της Πίνδου και της Δωδώνης που πλειοψηφούν οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ) επιβεβαιώνουν την ανάγκη για αλλαγή συσχετισμών στο εργατικό κίνημα, για ανασύνταξη και αναζωογόνηση του εργατικού κινήματος, με σωματεία μαζικά, ζωντανά, μαχητικά, με συμμετοχή των εργαζομένων στη δράση τους, με γραμμή σύγκρουσης και ρήξης με την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα μονοπώλια. 

Με την απόφασή της η γενική συνέλευση των αντιπροσώπων του εργατικού κέντρου για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο και κλιμάκωση της πάλης με γενική πανελλαδική - πανεργατική απεργία στα τέλη του Νοέμβρη, καλεί όλα τα σωματεία σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, σε ταξικό συναγερμό για την οργάνωση της πάλης, για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική, να ανακόψουμε την επίθεση, να αποσπάσουμε κατακτήσεις. 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 12:00πμ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 4:00πμ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]