Greenpeace Ελλάδα:Χθες συνέβη κάτι πραγματικά εκπληκτικό!

Δύο χρόνια πριν, σου υποσχεθήκαμε ότι η φωνή σου θα φθάσει μέχρι τα Ηνωμένα Έθνη. Και τα καταφέραμε, μόλις λίγες ημέρες πριν από τη μεγαλύτερη Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, που συγκάλεσε εκτάκτως ο ίδιος ο Ban Ki-Moon! Με την προσοχή όλου του κόσμου στραμμένη εκεί, τον συναντήσαμε και του δώσαμε 6 εκατομμύρια ακόμα λόγους να αγωνιστεί για το κλίμα, για την Αρκτική, για όλους μας!

Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα διαμαρτυρίες ενάντια στα επικίνδυνα σχέδια εξόρυξης πετρελαίου από εταιρείες όπως η Shell και η Gazprom, δράσεις (και ποδηλατοδράσεις!) για την προστασία της Αρκτικής, αλλά και δυνατές συγκινήσεις, όπως όταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο, 30 ακτιβιστές μας κρατήθηκαν για παραπάνω από 2 μήνες στις ρωσικές φυλακές.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, γι’ αυτό τώρα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας περισσότερο από ποτέ! Τι μπορείς να κάνεις:

> Πάρε μέρος στην παγκόσμια πορεία διαμαρτυρίας πολιτών για το κλίμα, την Κυριακή , 21 Σεπτεμβρίου. Θα βρισκόμαστε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου (κοντά στο ύψος του Ηρωδείου) στις 16.00, μαζί με πολλές άλλες οργανώσεις. 
> Έλα και φέτος, στο Ice Ride, την μεγαλύτερη ποδηλατοπορεία που διοργανώνει η Greenpeace σε ολόκληρο τον κόσμο. Ραντεβού στις 6 Οκτωβρίου. Δες περισσότερα εδώ.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη δική σου στήριξη και συμμετοχή. Είμαι υπερήφανος, ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τη συνέχεια.
Aπό όλους εμάς στη Greenpeace, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]