(ΚΟΣΜΟΣ)Νεκροθάφτης έβγαλε αναμνηστική φωτό με πτώμα!

Η είδηση που ακολουθεί πραγματικά είναι απίστευτη κι εάν δεν υπήρχε η φωτογραφία ντοκουμέντο ποιος θα την πίστευε!

Νεκροθάφτης στην Ισπανία τιμωρήθηκε με διαθεσιμότητα γιατί έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με το πτώμα ενός άνδρα που πέθανε πριν 23 χρόνια, η οποία στη συνέχεια έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Στην εικόνα, όπως μπορείτε να δείτε, ο νεκρός έχει σταθεί όρθιος (μετά την εκταφή του), ενώ ο άλλος κύριος που ποζάρει χαμογελαστός είναι συγγενής του πεθαμένου, ο οποίος είχε και την ιδέα της αναμνηστικής πόζας.

Ο 55χρνος δημοτικός υπάλληλος Σελεστίνο Ρέινα (Celestino Reyna), είναι ο κύριος δεξιά στη φωτογραφία με τα γάντια, κρατά όρθιο τον νεκρό, ενώ αριστερά χαμογελαστός ποζάρει ο σύζυγος της ανιψιάς του πεθαμένου. Στη συνέχεια η εικόνα αναρτήθηκε στο social media για φωτογραφίες που ονομάζεται Whatsapp (στην Ελλάδα δεν το χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα) και η κατάσταση ξέφυγε…

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα κατέληγε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πραγματικά δεν ήθελα να δείξω έλλειψη σεβασμού στον θείο μου», είπε με απολογητικό ύφος ο ανιψιός, ο οποίος ωστόσο παραμένει ανώνυμος.

Ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος Φελίπε Αλντεγκουέρ (Felipe Aldeguer) επιβεβαίωσε ότι ο νεκροθάφτης βγήκε σε διαθεσιμότητα αλλά δεν είπε εάν θα απολυθεί.

«Στην τελική ήταν η οικογένεια του νεκρού που είχε την ιδέα για αυτή τη φωτογραφία κι αυτός ανόητα συμφώνησε σε αυτό που ήθελε ο ανιψιός», είπε.

Η ισπανική αστυνομία επιβεβαίωσε με τη σειρά της ότι οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στο δικαστήριο με την κατηγορία προσβολής νεκρού.
πηγη tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]