ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή Αρτας για τη νέα χολική χρονιά

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΤΑΣ
με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χαιρετίζει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα  και  εύχεται σε όλους   από καρδιάς υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα.
  Να  κρατάτε πάντα αναμμένο το καντήλι της μνήμης, της συλλογικότητας και της αγωνιστικότητας.
    Συγχαίρει τους καθηγητές- τριες  και τους μαθητές για τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες των Σχολείων μας στις Πανελλαδικές  Εξετάσεις, επιτυχίες που είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και ουσιαστικής δουλειάς τους  μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

      Για μας   η  παιδεία είναι δημόσιο αγαθό, θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε άνθρωπο, προαπαιτούμενο και δείκτης μιας σύγχρονης, δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, μέσο για την προσωπική ανέλιξη, την επαγγελματική προοπτική και τη συνεχή μόρφωση των πολιτών. Αυτή παραμένει   και η πρότασή μας για το σχολείο του 21ου αιώνα , όπως εμείς το οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε.
      Αντιτιθέμαστε, λοιπόν, στις πολιτικές που αμφισβητούν την ολόπλευρη μόρφωση και γνώση ως κοινωνική αξία  και αγαθό και επιχειρούν να τις μετατρέψουν σε δια βίου πληροφόρηση – κατάρτιση.                 
  Τούτες τις μέρες που ο άνεμος μας κυνηγάει, τούτες τις μέρες που πληθαίνουν οι φόβοι μας, αλλά  και οι αντιστάσεις μας,  εμείς ΣΤΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  θα είμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών ,  γιατί η παιδεία είναι υπόθεση όλων μας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]