Ούτε στην Ελλάδα αυτά!! - Δε φαντάζεστε σε τι μας...συναγωνίζονται οι Βρετανοί!!

Φωτιά βάζει ένα δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», στο οποίο αναφέρεται ότι το ρουσφέτι στην χώρα καλά κρατεί, καθώς ένας στους τέσσερις βουλευτές του Ντέιβιντ Κάμερον, έχει προσλάβει κάποιον συγγενή του.

Η εφημερίδα επικαλείται το πόρισμα της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που έχει αναλάβει να ρίξει φως στις δαπάνες των μελών της Βουλής των Κοινοτήτων, για τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Συνολικά 170 βουλευτές φαίνεται πως έχουν προσλάβει τις συζύγους ή τα παιδιά τους, στον δημόσιο τομέα, επιβαρύνοντας τις τσέπες των Βρετανών φορολογούμενων.

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιούνται παρόμοια στοιχεία, αλλά από ότι φαίνεται οι πολιτικοί της χώρας δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν τα «βολέματα».

Μάλιστα, το 2009 είχε επικρατήσει ένας μεγάλος χαμός στην χώρα όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν χρεώσει το Δημόσιο με υπέρογκα ποσά, τα οποία διέθεσαν σε προσωπικές τους υποθέσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μέσα σ' ένα χρόνο, ο αριθμός των Βρετανών βουλευτών που βόλεψαν τους δικούς τους αυξήθηκε κατά 8%, μιας και το 2013 ήταν 155.
athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]