ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Κόντρα Σαμαρά - Τσίπρα για το πρόγραμμα πριν από τη συνάντηση με τον Πάπα!

Ακατάσχετη κινδυνολογία καταλογίζει στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Σαμαράς χθες, Τρίτη από το εντευκτήριο της Βουλής σχετικά με τις επιπτώσεις που θα είχαν ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, αλλά και την πρόβλεψή του για εκροή καταθέσεων σε περίπτωση διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο πανικός τον οδηγεί σε ανεύθυνη και ακατάσχετη κινδυνολογία. Ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής», είπε ο κ. Τσίπρας σε στενούς του συνεργάτες.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός ανέφερε χθες σε συνομιλία του με βουλευτές της ΝΔ πως «όποιος μιλά για εκλογές αυτή τη στιγμή ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα».
Σχετικά με τις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ έκανε λόγο για ανεδαφικές προσεγγίσεις και πρόσθεσε πως «αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία, που δεν θα του δοθεί (να κυβερνήσει), τότε θα φύγουν όλα τα λεφτά από τις τράπεζες».
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]