(ΕΛΛΑΔΑ)Στη Θεσσαλονίκη ιατροδικαστής από τα Γιάννενα για την υπόθεση πιθανής νεκροφάνειας στην Περαία

Σε συντονισμένες ενέργειες για την προστασία της φήμης του και την εξακρίβωση της αλήθειας έχει προχωρήσει η διοίκηση του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου μετά την περίπτωση πιθανής νεκροφάνειας που παρουσίασε 49χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν για μια εβδομάδα στο ΙΔΚ και κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στην Περαία Θεσσαλονίκης. Παρά τον ιατροδικαστικό έλεγχο της 49χρονης από τον ιατροδικαστή κ. Χατζηνικολάου το Διαβαλκανικό διόρισε δικό του ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως σημειώθηκε νεκροφάνεια. Σε λίγες ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη η άφιξη του κ. Θ. Βουγιουκλάκη, ιατροδικαστή από τα Γιάννενα. Ο κ. Βουγιουκλάκης θα αναλάβει την ιατροδικαστική εξέταση για λογαριασμό του ΙΔΚ.

Στο μεταξύ ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που αποκλείουν το ενδεχόμενο νεκροφάνειας στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφους η γιατρός του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτη στο νεκροταφείο Περαίας και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Ψαρούλης σημειώνει ότι είναι σχεδόν απίθανο να σημειώθηκε νεκροφάνεια τόσες ώρες μετά το θάνατο.

"Είναι αρκετές οι ώρες για να έχουμε περίπτωση νεκροφάνειας. Αν τα χέρια όντως βρέθηκαν στη θέση που ήταν πριν την ταφή τότε είναι σχεδόν απίθανο να είχαμε νεκροφάνεια" δήλωσε ο πολύπειρος ιατροδικαστής από τη Θεσσαλονίκη, Δ. Ψαρούλης.
πηγη thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]