(Tip)Το κόλπο της Φωτεινής Μ. για να μη μυρίζει το σπίτι, όταν τηγανίζετε!
Για να μη μυρίζει το σπίτι σας όταν τηγανίζετε.
Συγκεκριμένα, μας γράφει:
“Ένα κολπάκι που χρησιμοποιούμε εδώ και λίγο καιρό για να μη μυρίζει το σπίτι όταν τηγανίζουμε, (και όντως δε μυρίζει), είναι το εξής: Την ώρα που τηγανίζεις, έχεις ένα κατσαρολάκι με ένα ξύλο κανέλας και μια βανίλια (σε σκόνη, από αυτές που βάζουμε στο κέικ), και σιγοβράζει. Ο απορροφητήρας πρέπει να είναι κλειστός. Σε 2-3 ώρες μετά το τέλος του τηγανίσματος, όλη η κουζίνα μοσχοβολάει και δεν υπάρχει ίχνος μυρωδιάς πουθενά, ακόμα κι αν έχεις τηγανίσει ψάρια!”
πηγη meacolpa.net
Συγκεκριμένα, μας γράφει:
“Ένα κολπάκι που χρησιμοποιούμε εδώ και λίγο καιρό για να μη μυρίζει το σπίτι όταν τηγανίζουμε, (και όντως δε μυρίζει), είναι το εξής: Την ώρα που τηγανίζεις, έχεις ένα κατσαρολάκι με ένα ξύλο κανέλας και μια βανίλια (σε σκόνη, από αυτές που βάζουμε στο κέικ), και σιγοβράζει. Ο απορροφητήρας πρέπει να είναι κλειστός. Σε 2-3 ώρες μετά το τέλος του τηγανίσματος, όλη η κουζίνα μοσχοβολάει και δεν υπάρχει ίχνος μυρωδιάς πουθενά, ακόμα κι αν έχεις τηγανίσει ψάρια!”
πηγη meacolpa.net
Labels:
ΔΙΑΦΟΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.