ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τι φέρνει ο Γιούνκερ στις βαλίτσες του

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα ως νέος πρόεδρος της Κομισιόν πραγματοποιεί σήμερα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Στα προγραμματισμένα ραντεβού του προέδρου της Κομισιόν είναι η συνάντηση που έχει με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Αμέσως μετά ο κ. Γιούνκερ μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του προέδρου της Κομισιόν, στο οποίο θα βρίσκεται και ο κ. Αβραμόπουλος. Με μήνυμά του εν όψει της επίσκεψης ο κ. Γιούνκερ προανήγγειλε ότι προτεραιότητά του ως προέδρου της Επιτροπής, είναι η απασχόληση, η ανάπτυξη και οι επενδύσεις, ενώ θέλησε να στείλει και «ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης».

Η επίσκεψη συμπίπτει χρονικά και με τις εν εξελίξει ζυμώσεις για τη στελέχωση της Κομισιόν από τους νέους επιτρόπους. Υπενθυμίζεται ότι η Αθήνα πρότεινε στον κ. Γιούνκερ ως υποψήφιο επίτροπο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]