(ΕΛΛΑΔΑ)ΚΡΗΤΗ:Παραλίγο να βγουν τα όπλα σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, επειδή ένας οδηγός... κόρναρε!

"Καπετάνιος" όχι μονο σταμάτησε το αυτοκίνητο του στη μέση του δρόμου στο Ηρακλειο, εμποδίζοντας την κυκλοφορία, αλλά δε δίστασε να δείξει και πιστόλι επειδή του κόρναραν οι οδηγοί!
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και μάλιστα μέρα μεσημερι. Ο συγκεκριμένος άνδρας την ώα που κατευθυνόταν προς το Γιόφυρο με το αυτοκίνητο του, είδε έναν γνωστό του. Θεώρησε λοιπόν σωστό να σταματήσει το όχημα του, δίπλα σε αυτό του γνωστού του και να πιάσουν "ψιλή" κουβέντα για αρκετά λεπτα.

Όπως ήταν λογικό πίσω του σχηματίστηκε ουρα οχημάτων, με τον οδηγό κάποιου εξ αυτών να πατάει την κόρνα.Τοτε εκείνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία πολίτη, στραφηκε στον οδηγό του πρώτου οχήματος και αφου του έδειξε το πιστόλι που είχε ζωσμένο, τον ρώτησε αν εκείνος ήταν που κόρναρε.

Αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό, όμως μόλις πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε, καθως ουδέποτε έγινε καταγγελία στην Αστυνομία.

Πρόκειται φυσικα για ένα ακόμη συμβάν που καταδεικνύει την θρασύτητα και το "καπετανιλίκι" που έχουν ορισμένοι, αμαυρώνοντας το όνομα της Κρήτης.
πηγη creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]