Οι ΧΑΙΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία των Χαίνηδων την Δευτέρα 18 Αυγούστου στο Κάστρο Παντοκράτορα στην Πρέβεζα με έναν πολύ απλό τρόπο... Κάντε like και share στο profile σας την αφίσα που θα βρείτε στην facebook σελίδα μας (www.facebook.com/artgardenpreveza) και μπείτε στην κλήρωση. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Κυριακή 17 Αυγούστου στις 9 το βράδυ και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στην facebook σελίδα τους.



ΧΑΪΝΗΔΕΣ live – 18 Αυγούστου 2014 – Κάστρο Παντοκράτορα, Πρέβεζα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ” ξεκινά τις δραστηριότητες του στην πόλη της Πρέβεζας με ένα ξεχωριστό μουσικό γεγονός. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εμφάνιση του πολυαγαπημένου σχήματος “ΧΑΪΝΗΔΕΣ” την Δευτέρα 18 Αυγούστου στο Κάστρο Παντοκράτορα. Οι “ΧΑΪΝΗΔΕΣ” δημιουργήθηκαν το μακρινό 1990 και έκτοτε δημιουργούν μαγευτικές μουσικές διαδρομές κερδίζοντας απλόχερα την αγάπη του κόσμου. Οι δυνατές ζωντανές εμφανίσεις του Κρητικού σχήματος αποτελούν σήμα κατατεθέν και για πρώτη φορά στην πολύχρονη πορεία τους θα εμφανιστούν ζωντανά και στην Πρέβεζα σε ένα μαγευτικό χώρο δίπλα στην θάλασσα. 

ΧΑΪΝΗΔΕΣ live
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ
ΕΝΑΡΞΗ: 21:30
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)

Πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου και παρελαύνουν στην σκηνή που εμφανίζονται οι “ΧΑΪΝΗΔΕΣ”.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους.

Καλή σας διασκέδαση!

Περισσότερες πληροφορίες
artgardenpreveza.blogspot.gr
facebook.com/artgardenpreveza

Σημεία Προπώλησης

Πρέβεζα: Παπαγεωργίου(εκτυπώσεις) 21ης Οκτωβρίου 18

Μποτίλια στο Πέλαγο, Art Cafe

Άρτα: Χάρτα, Εναλλακτικό καφενείο, Μονοπλιό

Λευκάδα: Indigo Cafe, Κεντρική Πλατεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]