(ΚΟΣΜΟΣ)Δείτε το σουπερμάρκετ στη Δανία που δεν χρειάζονται χρήματα - Ουρές κάνει ο κόσμος

Σούπερ μάρκετ στην Κοπεγχάγη δεν έχει τιμές στα προϊόντα του, αφού ζητά από τους πελάτες του να πληρώσουν με... κριτικές. Το Freemarket άνοιξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και οι πελάτες του το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να γίνουν μέλη, μέσω διαδικτύου, να πληρώσουν μία μηνιαία προσφορά 3,39 δολαρίων και μετά να συμπληρώσουν την λίστα με τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν τσάμπα.

Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν τσάμπα 10 προϊόντα το μήνα, ενώ υπάρχουν επιπλέον δώρα και έκπτωση σε άλλα προϊόντα.

Βέβαια οι καταναλωτές πρέπει να συμπληρώνουν μία λίστα σε προκαθορισμένη ημερομηνία με τις κριτικές τους για τα προϊόντα, αλλιώς θα πληρώνουν πρόστιμο.

Το νέο εγχείρημα έγινε δεκτό από το καταναλωτικό κοινό, αφού μόλις άνοιξε σχηματίστηκαν ουρές από επίδοξους πελάτες.



Σύμφωνα με το BBC, ουσιαστικά οι πελάτες θα δοκιμάζουν τα προϊόντα... τσάμπα και θα τα βαθμολογούν.

"Οι έμπειροι καταναλωτές δεν δέχονται ή ακόμα και τσαντίζονται με τις διαφημίσεις, τα banners και τα pop-ups που τους πλασάρουν (για να δοκιμάσουν προϊόντα)", αναφέρει το Cutting Edge PR. Το "tryvertising', όπως ονομάζεται ο νέος αυτός τρόπος πώλησης, είναι ένας καινοτόμος τρόπος προσέγγισης των πελατών (για διαφημιστικούς λόγους), σημειώνεται.



Πηγή:newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]