Οι μετακινήσεις του Βενιζέλου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος..Σκιάθος-Βρυξέλλες-Σκιάθος με κόστος 5.660,80 ευρώ για κάθε ώρα πτήσης!

Τις μετακινήσεις του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε το Δεκαπενταύγουστο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με δημοσίευμά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο κ. Βενιζέλος φαίνεται πως έπεισε τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο να εγκρίνει την προσγείωση ενός κυβερνητικού αεροσκάφους στη Σκιάθο για τη μετακίνηση του στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Βενιζέλος μετέβη από τη Σκόπελο στη Σκιάθο για να τον παραλάβει το VIP αεροσκάφος.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2013 ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε αρνηθεί πανομοιότυπο αίτημα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης να μετακινηθεί από τις διακοπές του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γιατί είναι ιδιαίτερα δαπανηρό.

Σύμφωνα με το επίσημο τιμολόγιο κάθε ώρα πτήσης με το αεροσκάφος μεταφοράς VIP προσώπων επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με το ποσό των 5.660,80 ευρώ.

Πέρυσι η συγκεκριμένη υπηρεσιακή πτήση απορρίφθηκε γιατί ο νόμος απαγορεύει ενδιάμεσο σταθμό λόγω κόστους και ως εκ τούτου ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να ταξιδέψει ιδιωτικώς στην Αθήνα για να επιβιβαστεί στο κρατικό αεροσκάφος, η έδρα του οποίου είναι στην Ελευσίνα.

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]