ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

(ΕΛΛΑΔΑ)3 Πολωνοί συνελήφθησαν μετά το χθεσινό καβγά τους με Ελληνα σε ξενοδοχείο .Τον έσπρωξαν ,έπεσε στις σκάλες και τραυματίστηκε σοβαρά

Συνελήφθησαν στο Λαγάνα Ζακύνθου (3) υπήκοοι Πολωνίας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εξύβρισης, κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού

Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες (15.08.2014), στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), τρεις υπήκοοι Πολωνίας 23, 28 και 40 ετών για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εξύβρισης, κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού.

Οι τρεις αλλοδαποί, λίγο πριν τη σύλληψη τους, σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λαγανά Ζακύνθου, διαπληκτίστηκαν - αρχικά λεκτικά - με τον 51χρονο ημεδαπό, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος, από τους αλλοδαπούς, τον έσπρωξε με τα χέρια του, με αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, χτυπώντας σε σκαλοπάτι.

Ο 51χρονος ημεδαπός, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ ο 23χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Ζακύνθου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]