ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Ο Δήμαρχος Αρταίων συγχαίρει τους επιτυχόντες των ΑΕΙ και ΤΕΙ 2014


Με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε τα εξής: «Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου  Αρταίων για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Εύχομαι η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών τους σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των επιτυχόντων, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για την επίτευξη των στόχων των παιδιών.
Επίσης, καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες φοιτητές στο ΤΕΙ Ηπείρου και τους διαβεβαιώνουμε ότι, θα είμαστε δίπλα τους, σε ότι αφορά τη διαβίωσή τους και τη φοίτησή τους στην πόλη μας.
Τέλος, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας τους ότι η ζωή είναι μπροστά τους με νέες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσουν σωστά. Σε ότι και αν αποφασίσουν τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]