(IONIA NHΣΙΑ)"Λευκή νύχτα"στην Κέρκυρα την Πέμπτη 31 Ιουλίου

 ”Λευκή νύχτα” διοργανώνει  την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014, o Εμπορικός Σύλλογος  Κέρκυρας παρατείνοντας το ωράριο των καταστημάτων μέχρι τις 01.00π.μ.

Την ημέρα αυτή και από ώρα 19.30μ.μ. έως 12.30π.μ. θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις μουσικού και πολιτιστικού χαρακτήρα,  σε διάφορα σημεία της Πόλης,  που θα κινήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας και θα συνδράμουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι εκδηλώσεις θα είναι εναλλασσόμενες και κυλιόμενες στα διάφορα σημεία.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Σαρόκο, στην οδό Γ. θεοτόκη,  στην Ανουντσιάτα, στην Πλατεία Βραχλιώτη, στην Πίνια και στην Σπηλιά.

Θα λάβουν μέρος τμήματα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας (Παλαιά), της Φιλαρμονικής Μάντζαρος , της Φιλαρμονικής Καποδίστριας, η Φιλαρμονική Σκριπερού, η Φιλαρμονική Θιναλλίων, ο Λαοδάμας , το Λύκειο Ελληνίδων και  χορωδίες της Κέρκυρας.

“Σε συνεργασία με τους Τουριστικούς πράκτορες θα επιμηκύνουμε την ώρα παραμονής των επισκεπτών τουριστών στην πόλη έως την 01.00 και με προωθητικές κινήσεις θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τον αριθμό  των επισκεπτών, με σκοπό να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας, να περιπλανηθούν  και να κάνουν τις αγορές τους στους δρόμους της Πόλης μας με την μοναδική αρχιτεκτονική”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
πηγη corfutime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]