ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε πολλά τμήματα της βόρειας, κεντρικής και δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και την ανάλυσή τους απο το greek-weather.org.

Αυτό το κύμα κακοκαιρίας, θα συνοδεύεται από κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, αστραπόβροντα, χαλάζι, έντονες βροχοπτώσεις και πιθανότατα και χαλάζι.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το κύμα κακοκαιρίας, θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Μακεδονία αλλά και η Θεσσαλία.

Δεν φαίνεται πέρα από το βόρειο Ιόνιο, να επηρεάζονται άλλα παραθαλάσσια τμήματα της Ελλάδας και έτσι ο καιρός για όσους κατευθυνθείτε προς τις παραλίες, θα σας ευνοήσει και δεν θα σας χαλάσει το μπάνιο.

Μόνο στο βόρειο Ιόνιο και ίσως και στην κεντρική Μακεδονία και την Χαλκιδική, καθώς και σε παραλίες του Πατραϊκού κόλπου, να υπάρξουν κάποιες καταιγίδες το απόγευμα μόνο του Σαββάτου.

Τα πιο έντονα φαινόμενα θα σημειωθούν κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββατοκύριακου, σε Ήπειρο, Θεσσαλία δυτική αλλά και κεντρική Μακεδονία.

Να σημειώσουμε τέλος, πως ενώ την Πέμπτη ο καιρός θα θυμίζει πραγματικά καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, από την Παρασκευή και κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένονται και πάλι καταιγίδες στην βόρεια και κεντρική χώρα.
πηγη greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]