ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

(ΚΟΣΜΟΣ)Χαμογελαστή σέλφι με φόντο το... Άουσβιτς

"Διάσημη" έχει γίνει μία αμερικανίδα μαθήτρια από την Αλαμπάμα, ονόματι Μπρεάνα Μίτσελ, η οποία είχε την ατυχή έμπνευση να ανεβάσει στο Twitter, μία σέλφι φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά πλατιά... με φόντο το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Το μήνυμά που συνόδευε την φωτογραφία περιέγραφε που βρισκόταν η Μπρεάνα και μάλιστα κατέληγε με ένα emoticon "χαμόγελο". 

Γρήγορα άρχισε να μεταδίδεται με την ταχύτητα... του φωτός στο Twitter (3.300 retweets σε λίγα 24ωρα) και σε άλλες σελίδες, συγκεντρώνοντας διόλου κολακευτικά σχόλια. 

Επανερχόμενη στο ζήτημα υποστήριξε πως γνωρίζει την ιστορία του Ολοκαυτώματος και ότι έκανε το ταξίδι στην Πολωνία εις μνήμη του πατέρα της, με τον οποίο μελετούσαν ιστορία, ωστόσο τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί η φωτογραφία της σχολιάστηκε τόσο πολύ.

"Ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα έκανα κάτι διαφορετικό, αν μπορούσα, γιατί δεν είχα πρόθεση να προξενήσω κακό. Επίσης, είπα σε όλους την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία και δεν μετανιώνω που την τράβηξα" σημείωσε.
πηγη nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]