Μόνο έτσι θα επανέλθει η ελπίδα και θα υπάρξει πραγματική αλλαγή πορείας της χώρας.

Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Το δημοκρατικό πολίτευμα και η νομιμότητα έχουν και όρια.Είναι παραπάνω από σαφές πως έχουμε εδώ και πολύ πολύ καιρό ξεπεράσει συνολικά ως κοινωνία και συντεταγμένη πολιτεία, τα όρια αυτά,παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα.
Ο στραγγαλισμός της πραγματικής ατομικής ελευθερίας είναι δεδομένος σε όλα τα επίπεδα ενώ ταυτόχρονα η παραβατικότητα και η ασυδοσία επιβραβεύεται σε όλο το φάσμα της.Μικρές δικτατορίες που επιβάλλουν θελήσεις έχουν εδραιωθεί σε όλα τα επίπεδα κρατώντας ομήρους το σύνολο της κοινωνίας.
Μοναδική διέξοδος για τη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, η εκ νέου παραβατικότητα οδηγώντας τους περισσότερους εκτός κοινωνικού και επαγγελματικού ιστού.
Το χειρότερο;Οι νέοι του τόπου, τα νιάτα της χώρας έχουν εκμαυλιστεί και αλλοτριωθεί από τους γονιούς και τις πολιτικές ηγεσίες, σε τέτοιο πλέον σημείο που είναι εξαιρετικά απίθανο να δώσουν διέξοδο όταν έλθει η γενιά τους στα πράγματα.
Ο κοινωνικός πάτος είναι άφαντος και είναι φανερή η πλήρη αδυναμία ανατροπής της κατάστασης.
Η κατάληξη για άλλη μια φορά θα είναι η γνωστή.Εθνικός διασυρμός και ίσως απέραντη φτώχια για όλους ανεξαιρέτως.
Τα πολιτικά πειράματα που θα δοκιμαστούν προσεχώς θα σβήσουν και τη τελευταία αχτίδα φωτός για τους λίγους εναπομείνατες σκεπτόμενους και ισορροπημένους.
Όταν μας τελειώσουν κι αυτά και πεισθεί και ο τελευταίος πολίτης πως πρέπει να τα γκρεμίσουμε σχεδόν όλα και να τα ξαναχτίσουμε από την αρχή, βασισμένοι στις αρχές της ελευθερίας(και όχι ασυδοσίας)που όλοι κηρύττουμε(με ισχύ για όλους τους άλλους εκτός από εμάς τους ίδιους) αλλά δεν εφαρμόζουμε, τότε θα επανέλθει και η ελπίδα και θα συντελεσθεί η πραγματική αλλαγή πορείας της χώρας.
Δυστυχώς η πορεία αυτή θα είναι χρονικά μεγάλη σε διάρκεια και εξαιρετικά επίπονη για όλους.Η οικονομία μας θα ακολουθήσει το κοινωνικό βηματισμό, μην αυταπατάσθε!

Καλό κουράγιο σε όλους!
logiastarata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]