«AkisGate»: Οταν η Βίκυ ζήταγε 3 εκ. από τον Τσοχατζόπουλο

Στο βιβλίο του, ο Νίκος Ζήγρας περιγράφει πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος έκανε Λας Βέγκας την πολιτική σκηνή. Ζιβάγκο, σοσιαλισμός και μίζες, συνθέτουν το τοπίο.

Καυτές αποκαλύψεις για το «πάρτι» εκατομμυρίων στο οποίο είχε ανάμειξη ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος υπουργός, ο οποίος μετέτρεψε την πολιτική σκηνή σε...Λας Βέγκας, περιλαμβάνει στο βιβλίο του ο εξάδελφος και στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.

Βαλίτσες με λεφτά, χρυσές μίζες, φλογερές ομιλίες περί σοσιαλισμού, συνθέτουν  κατά τον συγγραφέα την καθημερινότητα ενός bon viveur ο οποίος χόρευε ζεϊμπέκικα φορώντας ζιβάγκο, έχοντας μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλο. Το «AKISGATE» του Νίκου Ζήγρα, ρίχνει φως στις άγνωστες πτυχές της ζωής του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Βαλίτσες με λεφτά, ομιλίες περί σοσιαλισμού, συνδυάζονται με έναν bon viveur ο οποίος χόρευε ζεϊμπέκικα με μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλο

Τα πρόσωπα της ζωής του Ακη: H «Αντουανέτα», η «Αγκελα», ο «Λόλος» και ο «Σκαρπίνης»

Στο βιβλίο του Νίκου Ζήγρα, προκαλεί εντύπωση η αναφορά σε πρόσωπα τα οποία είχαν εμπλοκή στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως ο «Μίμης», ο «Λόλος» και ο «Σκαρπίνης».

Παράλληλα, η ζωή του πρώην υπουργού περιστρεφόταν γύρω από δύο γυναίκες: την «Αντουανέτα» και την «Αγκελα». Η φράση που ξεχωρίζει στο βιβλίο, είναι αυτή της «Αντουανέτα» η οποία σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» είναι η Βίκυ Σταμάτη, στον Ακη Τσοχατζόπουλο: «Μόνο ένα εκατομμύριο μου έφερες; Δεν είπαμε τρία;».

Στο βιβλίο του εξαδέλφου του πρώην υπουργού, παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι υπόγειες διαδρομές των δύο ανδρών στα «παλάτια» της διαπλοκής, αλλά και η συνδιαλλαγή με σκοτεινά κέντρα εξουσίας, τα οποία εν τέλει οδήγησαν στην πτώση του Τσοχατζόπουλου, από τα υπουργικά γραφεία στις φυλακές.

thetoc
via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]