(ΚΟΣΜΟΣ)Κύπρος:6 οχήματα κάηκαν ολοσχερώς σε χώρο στάθμευσης,σε απόγνωση οι ένοικοι της πολυκατοικίας

Η φωτιά εκδηλώθηκε  εχθές γύρω στις 3π.μ. , σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης, πολυκατοικίας στη Λεμεσό. Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκαν ολοσχερώς έξι οχήματα, ενώ έβδομο υπέστη ζημιές. Ζημιές προκλήθηκαν επίσης και στους εξωτερικούς τοίχους της πολυκατοικίας.

Μέλη της Αστυνομίας που επισκέφθηκαν εχθές  το σημείο διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια, ενώ εξετάσεις αναμένεται να διενεργηθούν
Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σε νεότερη ενημέρωση άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών που τα ξημερώματα της Τρίτης (22/07) έθεσαν φωτιά σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι ένοικοι αλλά και να προκληθούν ζημιές, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε πως η Αστυνομία κάλεσε τους ένοικους να εκκενώσουν προληπτικά το κτίριο, καθώς οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα διαμερίσματα του δευτέρου ορόφου, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ρολά παραθύρων και συμπιεστές (κομπρεσέρ) των συστημάτων κλιματισμού.

Μόνο οι ζημιές στα έξι αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως επίσης και σε έβδομο που υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ανέρχονται σε 97 χιλιάδες ευρώ, είπε ο κ. Βασιλείου, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται, οι δράστες να περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη όλα τα αυτοκίνητα.

Όσον αφορά τα κίνητρα τους, ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτό να εξακριβωθούν και αποτελεί μυστήριο, αφού στην πλειοψηφία τους οι ένοικοι είναι συνταξιούχοι και φιλήσυχοι, όπως είπε, άνθρωποι και δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.
απο το offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]