Το καλοκαίρι ξεκινά στα Praktiker με δροσερές προσφορές!


Το καλοκαίρι ξεκινά στα Praktiker με δροσερές προσφορές! 
Όλα όσα χρειάζεστε για την πόλη και την εξοχή με μια βόλτα στα  καταστήματα Praktiker και στο www.praktiker.gr!

Τα Praktiker υποδέχονται το καλοκαίρι και φροντίζουν για μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να διαλέξουμε μέσα από την τεράστια ποικιλία των προϊόντων τους, ό,τι χρειαζόμαστε για να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι εντός ή εκτός πόλης!
Στο νέο καλοκαιρινό κατάλογο των Praktiker, μπορείτε να βρείτε έως τις 19 Ιουλίου, τα απαραίτητα για να περάσετε ακόμη πιο ξέγνοιαστα αυτό το καλοκαίρι, σε μοναδικές τιμές!
Λατρεύετε την εξοχή; Στα Praktiker μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη camping που χρειάζεστε για τις εξορμήσεις σας: σκηνές, στρώματα, υπνόσακους αλλά και ποδήλατα για βόλτες στην εξοχή ή την πόλη!
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ήρθε η ώρα για την παραλία! Προμηθευτείτε τώρα από τα Praktiker ομπρέλες, ξαπλώστρες, φουσκωτά και όλα τα απαραίτητα είδη για απολαυστικές βουτιές! 
Ακόμη, για ευχάριστες στιγμές στο σπίτι, τα Praktiker φροντίζουν να σας δροσίσουν, παρέχοντάς σας επιλογή σε περισσότερα από 100 μοντέλα ανεμιστήρων και κλιματιστικά για κάθε σας ανάγκη. Σε κάθε αγορά κλιματιστικού τα Praktiker προσφέρουν τη δυνατότητα 50 άτοκων δόσεων και ειδικό κόστος τοποθέτησης, που ανέρχεται σε μόλις 59€!
Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι και τις διακοπές με τις λύσεις που σας προσφέρουν τα Praktiker: ομορφύνετε τους εξωτερικούς σας χώρους με έπιπλα κήπου, προστατέψτε εσάς και το σπίτι σας με σίτες και αντικουνουπικά κεριά και προετοιμάστε το αυτοκίνητό σας εν όψει των ταξιδιών του καλοκαιριού, με είδη περιποίησης αυτοκινήτου σε ειδικές τιμές!
Το καλοκαίρι ξεκινά με μια βόλτα σε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker σε όλη την Ελλάδα ή στο www.praktiker.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]