(ΕΛΛΑΔΑ)Άγριο ξύλο στην παραλιακή του Ρίου , έξω απο γνωστό κέντρο διασκέδασης

Μετά απο ενημέρωση του flashstars.gr 
Πληροφορίες αναφέρουν : 
Μετά απο νυχτερινή διασκέδαση την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης όπου βρίσκεται στην παραλιακή του Ρίου στην Πάτρα , σερβιτόροι και θαμώνες “έπαιξαν” τις μπουνιές λίγο μετά τις 07:00  το πρωί .
Ανάστατοι οι περαστικοί μας ανέφεραν πως όλα ξεκίνησαν μετά απο παρεξήγηση που έγινε μεταξύ των πελατών . Δεν ήθελε πολύ όμως για να συμμετέχουν στον καβγά  περισσότερα άτομα , με τους εργαζόμενους να παίρνουν μέρος στον τσαμπουκά  .
Μπουνιές ,κλωτσιές , μπουκάλια να ανοίγουν κεφάλια και τα ποτήρια να είναι το τέλειο όπλο στα χέρια των νευριασμένων νεαρών , που προκάλεσαν τραυματισμούς .
Όλοι έβλεπαν το ξυλίκι που έπεφτε και δεν μπορούσε κάποιος να κάνει τα στραβά μάτια αφού ήταν όλοι τους 30 άτομα.
Αυτά λένε οι πληροφορίες μας ….
περισσότερη ενημέρωση σε λίγο

 skaipatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]