ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Συνταξιούχοι άφαντοι και νεκροί έπαιρναν κανονικά σύνταξη

Συνταξιούχοι άφαντοι και νεκροί έπαιρναν κανονικά σύνταξηΔεν έχουν απογραφεί ως τώρα κατά τη διαδικασία καταγραφής των συνταξιούχων του δημοσίου 692 συνταξιούχοι από τους οποίους οι 345 περιπτώσεις είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και της Εθνικής Αντίστασης. Παράλληλα έχει διαπιστωθεί ο θάνατος 3.228 συνταξιούχων με ημερομηνία θανάτου προγενέστερη κατά τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία διαγραφής τους από τα Μητρώα.

Οπως αναφέρει το sofokleousin,πρόκειται για τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από την διαδικασία καταγραφής των συνταξιούχων του δημοσίου ως και τις 30 Μαΐου 2014 που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Στην προσπάθεια προώθησης της εξυγίανσης και της αποκατάστασης της δικαιοσύνης, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνεχίζεται, με εντατικούς ρυθμούς, η διαδικασία εξακρίβωσης των πραγματικά δικαιούχων συνταξιούχων. Αξιοποιώντας τα στοιχεία της καταγραφής, τα αποτελέσματα, στον τομέα αυτόν, είναι ορατά και μετρήσιμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Σταϊκούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]