ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου:Πρώτο Βραβείο διαγωνισμού ζωγραφικής στη μαθήτρια Βασιλική Κασούρα


Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 ο 1ος διαγωνισμός ζωγραφικής γιά παιδιά Δημοτικού σχολείου, στό Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου. Η καλλιτεχνική επιτροπή (Χ.Γκούβας, Κ. Καλέτζης, Δ. Μπέκας, Π. Θεοχαροπούλου, Γ. Κατσίλης) βαθμολόγησε με προσοχή όλα τα έργα και βγήκε μέσος όρος. Το πρώτο βραβείο των 100 Euro έλαβε η μαθήτρια Βασιλική Κασούρα.

 Το δεύτερο βραβείο έλαβε η μαθήτρια Χαρά Παγκράτη, και το τρίτο βραβείο (ισοψηφία) έλαβαν οι μαθήτριες Μελίνα Τάσε και Αννα - Κατερίνα Βερυκίου. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και απολαμβάνοντας τα εξωτερικά και εσωτερικά εκθέματα, οι γονείς των παιδιών ανέμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα πίνοντας το αναψυκτικό τους. Η εκδήλωση λόγω της επιτυχίας θα αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό και θα γίνεται κάθε Ιούνιο.

 Σύντομα θα επεκταθούμε και σε διαγωνισμό ζ
ωγραφικής γιά παιδιά γυμνασίου - λυκείου. Το Μουσείο ευχαριστεί θερμά τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πρέβεζας (κ. Κατσίλης Πρόεδρος) γιά τη χορηγία του 1ου βραβείου (100 Euro) και όλη την καλλιτεχνική επιτροπή γιά τη συμβολή τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]