ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

(ΕΛΛΑΔΑ)Aίτηση πτώχευσης έκανε η εταιρεία που πουλούσε το μαϊμού "λάδι" Καλαμάτας !

Να θυμίσουμε (για την ιστορία) ότι πρόκειται για την εταιρεία Kangadis Foods, Inc. εναντίον της οποίας είχε κατατεθεί μήνυση στις ΗΠΑ,με την κατηγορία ότι πωλούσε πυρηνέλαιο σε συσκευασίες που.... ανέγραφαν CAPATRITI αγνό & παρθένο ελαιόλαδο Ιταλίας, για δε τα θύματα (συμπατριώτες μας) το παρουσίαζε με το όνομα "ΛΑΚΩΝΙΑ" ως EXTRA virgin olive oil Kalamatas, και μάλιστα εισαγόμενο από τα... Φιλιατρά!
Είχε πλημμυρίσει την αγορά (κι ακόμα το κάνει) με ιδιαίτερα εξευτελιστική τιμή για εισαγόμενο παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο όμως ήταν νοθευμένο με πυρηνέλαιο και σπορέλαια! Και ενώ στην Ελληνική Κυβέρνηση παραδόθηκε η υπόθεση στο...
πιάτο, με όλα τα στοιχεία της έρευνας από Ομογενή δημοσιογράφο, δεν έκαναν απολύτως τίποτα οι κοπρίτες του Τσαυτάρη και προκατόχων του.
Τσάμπα (για τα μάτια του υπο-κόσμου) οι 300 επερωτήσεις βουλευτών -πάσης φύσεως- στη Βουλή.


Αντιθέτως, ο Σύνδεσμος Ελαιολάδου Βόρειας Αμερικής (North American Olive Oil Association – NAOOA) κατέθεσε στις 6 Φεβρουαρίου του 2013 μήνυση εναντίον των εταιριών «Kangadis Food Inc.» & «The Gourmet Factory» με την κατηγορία ότι συνειδητά ανέγραφαν στην ετικέτα των προϊόντων με το σήμα "Capatriti" και " Porto" «ελαιόλαδο» όταν το περιεχόμενο των προϊόντων αυτών δεν έχει καμιά σχέση με ελαιόλαδο καθώς προέρχεται από απομεινάρια φλούδας και κουκούτσια ελιάς, πρόκειται δηλαδή για πυρηνέλαιο.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών, η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της , ενώ παράλληλα αναπτύσσει, ... σχέδιο αναδιοργάνωσης.




Παρότι η εταιρεία τον Ιούλιο του 2013 πέτυχε εξωδικαστικό συμβιβασμό (κάποιο μιλούν ότι έσκασε πάνω από 100 milions) με την NAOOA, ουδέποτε παραδέχθηκε την ενοχή της για τις κατηγορίες και σύμφωνα με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, τα δικαστικά έξοδα που την επιβάρυναν, την υποχρεώνουν να κηρύξει πτώχευση.

Ο Σύνδεσμος Ελαιολάδου Βόρειας Αμερικής είχε καταγγείλει την εταιρεία Kangadis Foods, Inc. οτι πωλούσε ετησίως σχεδόν ένα εκατομμύριο συσκευασίες που περιείχαν πηρυνέλαιο, ενώ η ετικέτα του προϊόντος ενέγραφε “100% Pure Olive Oil.” , δηλαδή 100% Αγνό Ελαιόλαδο. Οι υποψίες κινήθηκαν όταν η ετικέτα "Capatriti" εμφανίστηκε στα ράφια τηςαλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal-Mart (KeyFood κ.α.), σε τιμή που ούτε άγγιζε το ένα τρίτο της τιμής αντίστοιχων προϊόντων.
Ευχόμαστε ο αντικαταστάτης του ανεκδιήγητου Tsaf-Tsaf, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης, να τολμήσει να ανοίξει τον βρώμικο φάκελλο με τις συστηματικές σε παγκόσμια κλίμακα νοθεύσεις (ανενόχλητα) του Ελληνικού ελαιόλαδου, και να αναστήσει τον διαλυμένο ΕΦΕΤ , πριν αρχίσουμε όλοι και βγάζουμε καυσαέρια από το κραμβέλαιο-βιοντήζελ, που αγοράζουμε και τρώμε σε συσκευασίες που γράφουν ΕΞΤΡΑ παρθένο ελαιόλαδο.
Του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος, αλλά του δίνουμε ελάχιστη πίστωση χρόνου...

via:ksipnistere

euro-crimes.blogspot.gr
adena-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]