ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Εγκρίθηκε το εποχιακό προσωπικό της Δακοκτονίας-Δύο γεωπόνους και οκτώ εργάτες θα προσλάβει η Πρέβεζα.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσληψη εποχικού προσωπικού για το πρόγραμμα της Δακοκτονίας 2014. 
Θα προσληφθούν συνολικά 150 γεωπόνοι ως τομεάρχες Δακοκτονίας, και 563 εργάτες(παγιδοθέτες, εργάτες αποθήκης κλπ.) διαφόρων ειδικοτήτων για τις ανάγκες του προγράμματος 
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας θα προσληφθούν δύο (2) γεωπόνοι και οκτώ (8) εργάτες από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και οι σχετικές προκηρύξεις αναμένεται να βγούν μέσα στον Ιούνιο. 
Το ιστολόγιό μας θα δημοσιεύσει άμεσα τις προκηρύξεις, αμέσως μόλις αυτές δοθούν στη δημοσιότητα από τη Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας.

geopiniprevezas

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]