ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

(ΕΛΛΑΔΑ)Γέμισαν τις βαλίτσες τους με... Κρήτη, οι Κινέζοι που παντρεύτηκαν στα Χανιά (pics)

Με γεμάτες τις βαλίτσες τους από... Κρήτη αναμένεται να επιστρέψουν οι Κινέζοι που ήρθαν και "δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου", στην πόλη των Χανίων.
Ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο, πρώτα από όλα για την απόφαση τους να παντρευτούν στην Κρήτη, αλλα και για την φιλοξενία που έχουν από τους κατοίκους του νησιού.
kinezoi1
Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το CretePlus.gr είναι από την άφιξη τους του group Aegean sea rose weddings στο ξενοδοχείο Iberostar Creta Marine του Ρεθύμνου, όπου συνεχίζουν τις διακοπές τους.

Εκεί, στο ξενοδοχείο του ομίλου επιχειρήσεων κυρίου Γρηγοριάδη Δημήτριου, τους νεόνυμφους υποδέχτηκαν με θέρμη το προσωπικό και η διοίκηση του συγκροτήματος.
kinezoi2

Συγκεκριμένα ο κ. Σπύρος Ρεντούμης, διευθυντής του Ξενοδοχείου, καθώς και οι συνεργάτες του τους υποδέχτηκαν με ένα cocktail καλωσορίσματος. Στη συνέχεια βάση προγράμματος, αναχώρησαν με προορισμό την πόλη του Ρεθύμνου και γευμάτισαν στο εστιατόριο Avli.
kinezoi3

Η ημερήσια επίσκεψή τους θα ολοκληρωθεί στο ξενοδοχείο, που διαμένουν, με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλωσεων. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του Τουρισμού, η κίνηση αυτή είναι μια από τις πολλές που ήδη γίνονται και την οποία θα ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην
 ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στην Κρήτη.

πηγη creteplus.gr
kinezoi4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]