ΑΡΤΑ: H ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας για το θέμα του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ


Με αφορμή όσα γράφτηκαν σε συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα σχετικά με το θέμα του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, διευκρινίζουμε ότι η θέση μας είναι η εξής:

Η δημόσια και δημοτική περιουσία, καθώς και τα κοινωνικά αγαθά, ανήκουν σε όλο το λαό και η Δημοτική Αρχή οφείλει να τα διαχει ρίζεται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και του δημόσιου συμφέροντος.

Η αίθουσα του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ αποτελεί δημοτική περιουσία και, με δεδομένη την απουσία Πολιτιστικής Στέγης – Πνευματικού Κέντρου, η καταλληλότερη χρήση για τον συγκεκριμένο χώρο είναι για τους πολιτιστικούς σκοπούς, όπως εκθέτουμε στο πρόγραμμα της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής», πράγμα που αποτελεί και αίτημα αρκετών πολιτιστικών φορέων του τόπου μας.

Γνωρίζουμε ότι, στην παρούσα φάση, ο χώρος είναι μισθωμένος σε ιδιώτη για χρήση καφετέριας, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Για όσο χρόνο διαρκεί η μίσθωση, δεν τίθεται θέμα μεταβολής της χρήσης, στο βαθμό που δεν παραβιάζονται οι όροι της μίσθωσης. Μετά το πέρας της μίσθωσης, το θέμα θα τεθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και θα αποφασίσει για τη χρήση του χώρου.

Η θέση η δική μας είναι γνωστή στην αρτινή κοινωνία και την έχουμε σφραγίσει με αγώνες από το 1993 μέχρι σήμερα. Δε μας τρομάζουν οι επιθέσεις. Στις ιδέες και στις αρχές μας δεν πρόκειται να κάνουμε σκόντο.

Άρτα, 16/4/2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Λίτσα Κιτσαντά, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]