ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Χωρίς γιατρούς η μισή Ελλάδα στην πρεμιέρα του ΠΕΔΥ

Με κενά σε σημαντικές ειδικότητες γιατρών και χωρίς οικογενειακούς γιατρούς, ξεκίνησε χθες η λειτουργία των τηλεφωνικών ραντεβού στις μονάδες Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ), όπου ισχύει και το "εισιτήριο" των 5 ευρώ στα πρώην Κέντρα Υγείας.
ΟΠως αναφέρει η Αυγή,οι κλήσεις από κινητό τηλέφωνο για ραντεβού με γιατρό του ΠΕΔΥ λειτουργούν με... χρονοχρέωση, ενώ το έργο των τηλεφωνικών ραντεβού ανέλαβαν εκ νέου οι ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες διαχειρίζονταν επίσης τα ιατρικά ραντεβού του ΕΟΠΥΥ. 'Εντονα αποδοκιμάστηκε ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, στη Γλυφάδα, από ασφαλισμένους και προσωπικό της τοπικής μονάδας Υγείας του ΠΕΔΥ.

1 σχόλιο:

  1. Πάρτε το απόφαση είμαστε άξιοι της μοίρας μας με αυτούς που τόσα χρόνια ψηφίζαμε....οπότε μουτζώνετε και προς της δυο κατευθύνσεις μια γι αυτούς μια για μας.Σίγουρα το νέο σύστημα υγείας όταν θα ολοκληρωθεί δεν θα ειναι για όλους ....άνεργοι μικροσυνταξιουχοι,και άνθρωποι με βαριές ασθενιες κλπ αν δεν υπάρχει υποστήριξη απο την οικογένεια τους θα δουνε σύντομα τον δημιουργό.Ειμασταν καποτε Ελλαδα....... τωρα πια ειμαστε Ελλαδισταν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]