Πως περνούν τη μέρα τους στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού;

Επειδή τούτες τις ημέρες γίνεται πολύ λόγος για τις φυλακές, ενδιαφέρον προκαλεί πώς περνούν οι διακεκριμένοι φυλακισμένοι στην περίφημη πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού ή, όπως την αποκαλούν οι δεσμοφύλακες, «Πτέρυγα Στ’».
Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, «ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δεν μένει μόνος του πλέον στο κελί του, αλλά του έβαλαν ως συγκάτοικο έναν Αλβανό του κοινού ποινικού δικαίου και έναν άλλον κατάδικο.Ήσυχοι οι δύο νέοι συγκάτοικοί του δεν πολυμιλάνε μεταξύ τους.

Πώς περνά την ημέρα του; Με ασκήσεις στο δωμάτιό του, διάβασμα, διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους του. Προχθές έξω από το κελί του εμφανίστηκε ένα καλάθι με… ζαρζαβατικά και λάχανα για σαλάτα.
Σε απόσταση από το κελί του Άκη βρίσκεται ο Ι. Σμπώκος, ο οποίος απέκτησε και αυτός συγκάτοικο, έναν… αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά.
Ο κ. Σμπώκος λένε ότι είναι ο πιο δυστυχισμένος σε όλη την πτέρυγα. Ποιος ξέρει γιατί. Ίσως επειδή τον ειδοποίησαν ότι θα τον μεταφέρουν σε άλλη φυλακή.
Δίπλα από τον κ. Σμπώκο βρίσκεται ο πρώην υπουργός της Κύπρου, κ. Μιχαηλίδης, αλλά κανείς δεν του μιλάει. Η VIP πτέρυγα απέκτησε και νέο προσωρινό ένοικο, τον οποίο έκλεισαν εκεί για λόγους ασφαλείας. Όχι επειδή κινδυνεύει η ζωή του, αλλά για να μην… δραπετεύσει.
Πρόκειται για τον ισοβίτη Π. Βλαστό (αυτός με το ελικόπτερο) που μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τρικάλων στον Κορυδαλλό και του έδωσαν ένα ξεχωριστό κελί, στο υπόγειο της Στ” Πτέρυγας, σχεδόν κάτω από το κελί του Άκη, εκεί όπου έμενε ένας ηλικιωμένος κατάσκοπος της Τουρκίας που μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή.
Στο κελί όπου έμενε ο Χρ. Ξηρός (που παραμένει άφαντος) τοποθέτησαν έστω και προσωρινά τον Μάκη Ψωμιάδη, επονομαζόμενο και Big Mac. Προαυλίζεται, όμως, σε ξεχωριστές ώρες από τα μέλη της 17Ν.
Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού εξακολουθεί να βρίσκεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος, προσπαθεί μετά μανίας με τους δικηγόρους του να πετύχει αποφυλάκιση, προβάλλοντας ανήκεστο βλάβη την οποία υπέστη στη… φυλακή».
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]