ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

(ΚΥΠΡΟΣ)Μηχανικός αυτοκινήτων προσλήφθηκε βοηθός νεκροτομείου - διενεργεί νεκροτομές χωρίς την παρουσία ιατροδικαστή!

Γενικό Νοσοκομείο ΛευκωσίαςΟ Βοηθός νεκροτομείου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο οποίος τυγχάνει μηχανικός αυτοκινήτων διενεργεί μόνος του νεκροτομές, χωρίς την παρουσία ιατροδικαστή, όπως υποστηρίζει ο ίδιος με επιστολή του προς τον υπουργό υγείας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ο Χάρης Ιωάννου καταγγέλλει ότι διενεργεί νεκροτομές και ενημερώνει τον ιατροδικαστή για τα ευρήματα ενώ παραθέτει λεπτομέρειες για να αποδείξει ότι κατέχει γνώσεις ιατροδικαστικής.

Τα όσα καταγγέλλονται δημιουργούν σωρεία ερωτημάτων αναφορικά με την καταστροφή τεκμηρίων κατά την αφαίρεση ζωτικών οργάνων και για την ορθότητα της διάγνωσης θανάτου.
Καταγγελίες τις οποίες απέρριψε εκ μέρους των ιατροδικαστών ο Σοφοκλής Σοφοκλέους υποδεικνύοντας πως ο βοηθός νεκροτομείου διενεργεί τις τομές αφού αυτή είναι η δουλειά του, αλλά πάντοτε στην παρουσία ιατροδικαστή, καθώς ο ίδιος δεν του έχει εμπιστοσύνη.
Τις θέσεις του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ενισχύει και ο διευθυντής του Νοσοκομείου Λευκωσίας Πέτρος Μάτσας διαβεβαιώνοντας πως το νοσοκομείο έχει μια από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες μονάδες ιατροδικαστικής.
Ο διευθυντής του Νοσοκομείου ζήτησε στοιχεία για διερεύνηση της καταγγελίας, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς του βοηθού νεκροτόμου επειδή μετακινείται και σε άλλες πόλεις και δεν έχει πληρωθεί έγκαιρα. Πάντως ο βοηθός νεκροτομείου είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
ΠηγήMEGA TV / livenews.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]