(ΕΛΛΑΔΑ)Σοκαρισμένη η κοινωνία από την οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα με θύτη το γιο

Σοκαρισμένη είναι, όχι μόνο η γειτονιά, αλλά και όλη η κοινωνία της Ιεράπετρας, από την οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστή έναν 53χρονο, ο οποίος πριν αυτοκτονήσει, σκότωσε τον πατέρα του και την αδερφή του!
Όλα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα σε σπίτι, που βρίσκεται σε κεντρικη συνοικία της πόλης και στο οποίο διέμεναν όλοι μαζί (Διαβάστε ΕΔΩ).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 53χρονος θύτης και μετέπειτα αυτόχειρας - φαρμακοποιός στο επάγγελμα- σκότωσε τον 75χρονο πατέρα του και την 42χρονη αδερφή του, ενώ αμέσως μετά και ο ίδιος έστρεψε το όπλο εναντίον του, βάζοντας το στο κεφάλι του.
Και οι τρεις βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος από τη σύζυγο του ηλικιωμένου. Πρόκειται αναμφίβολα για μια πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία, η οποία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Οι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, χτυπήμενοι στο κεφάλι, όπου απλα διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας, τον κ Γιώργο Ματαλλιωτάκη, το νοσοκομείο της πόλης είναι σε πλήρη ετοιμότητα.
1.[3]
2.[3]

(Η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι αρχειόυ. Φωτογραφίες από radiolasithi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]