Στα λευκά περιοχές της Ελλάδας μετά τις 10 Μαρτίου

Πρόβλεψη greek-weather.org:Στα λευκά φαίνεται να ντύνονται αρκετές ημιορεινές και ορεινές περιοχές της χώρας μας, σύμφωνα με τα ως τώρα προγνωστικά στοιχεία των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, μετά τις 10 Μαρτίου και γενικότερα μέσα στο χρονικό διάστημα 10-15 Μαρτίου.

Κυρίως φαίνεται να επηρεάζονται ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Στερέας Ελλάδας και της Πελοποννήσου.



Είναι μία εξέλιξη φυσιολογική θα λέγαμε για τον μήνα που διανύουμε. Ο μήνας Μάρτιος στην χώρα μας, συνηθίζεται να έχει τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες που παραπέμπουν σε χειμερινούς μήνες, ενώ χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι απότομες εναλλαγές τόσο στον καιρό όσο και στις θερμοκρασίες.

Πάντως, προς τα τέλη του, ο μήνας Μάρτιος θα μας δείξει πως μπαίνουμε στην άνοιξη όχι τόσο βάση του καιρού που θα έχουμε, αλλά βάση θερμοκρασιών, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σταδιακά σε όλη την Ελλάδας. Ο καιρός φαίνεται να είναι γενικότερα άστατος μέσα στον Μάρτιο, με αρκετές βροχές και καταιγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]