ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Φάρμακα θα μαζέψουν επί διήμερο οι Paguristas
Μετά τη συμβολή τους στην διαμόρφωση του πρώην οικοτροφείου στην Πωγωνιανή για να στεγάσει την δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» και τις επισκέψεις για την προσφορά δώρων στα πρώτα παιδιά που βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά στον τόπο μας, οι Paguristas ολοκληρώνουν τον κύκλο παρεμβάσεών τους με μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων.Ειδικότερα, προτίθενται να μαζέψουν αντιφλεγμονώδη χάπια και αλοιφή (Voltaren), αντιβηχικά σιρόπια (Cinecod - Bisolvon - Mucosolvan - Mucothiol - Spiropram), αντιπυρετικά σιρόπια και χάπια (Ponstan-Depon), εισπνεόμενα spray (Aerolin-Flixotide), ενυδατικές κρέμες για τα χέρια και κορτιζονούχες, Liposan για τα χείλη, Betadin και χανσαπλάστ, καθώς και θερμόμετρα.
Όσοι συμπολίτες έχουν διαθέσιμα τα παραπάνω φάρμακα ή θέλουν να τα αγοράσουν και να τα προσφέρουν, μπορούν να τα παραδώσουν στα μέλη των Paguristas την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, από τις 8 μ.μ. και μετά, στην είσοδο του Οινομαγειρείου «Τα Ταμπάκικα» στην οδό Γαριβάλδη. H δράση θα συνεχιστεί και το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στην πλατεία Πάργης.
Βραδιά γνωριμίας
• Το βράδυ της Παρασκευής, στα «Ταμπάκικα», οι Paguristas περιμένουν τα μέλη της ομάδας και όσους θέλουν να τους γνωρίσουν, σε μια βραδιά με κέφι και τραγούδι από την ορχήστρα του καταστήματος, αλλά και όσους διαθέτουν ή πιστεύουν πως διαθέτουν καλή φωνή.
Για όσους θελήσουν να διασκεδάσουν μαζί τους έχει εξασφαλιστεί πλούσιο μενού στην τιμή των 10 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλ.: 26510-75400 (απογευματινές - βραδινές ώρες).
Labels:
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.