ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Kατά τη διάρκεια επερώτησης προς το υπουργείο Μεταφορών. ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. κ Κώστας Μπάρκας, σχολίασε στο χαλαρό: «Μπορεί ο Σαμαρας να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλαδα δεν θα εχει το τέλος της Ουκρανίας!» Ο ερωτώμενος υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος αναστατώθηκε και απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και «παιδονόμο» τον προειδοποίησε με πατρική διάθεση: «Καταλάβατε κ. Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να' ναι και είναι αλλού ντ' αλλού».


Από όλα αυτό που φαίνεται ότι πείραξε τον κυρ' υφυπουργό είναι αυτή η βραδυπορία του αντιπάλου! Η παράταση δηλαδή του υπουργικού του μαρτυρίου του λόγω της αβελτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως θα έλεγε και ο Βύρων, «θητεία εκτελώ …»


ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΚΗ: Κατ’ αρχάς τίποτε το απειλητικό δεν διακρίνω στην πρόγνωση αυτή δεδομένου ότι ο κ Γιανουκόβιτς την γλύτωσε αγρατζούνιστος, σε αντίθεση με άλλους! Όσον δε αφορά την διαφαινόμενη ηττοπάθεια του κ ΥΦΥΠ θα θυμήσω τι έλεγε για τέτοιες περιπτώσεις ο θείος Βλαδίμηρος: Δεν αρκεί να είμαστε έτοιμοι εμείς να ανέβουμε … πρέπει να είναι έτοιμοι κι αυτοί να πέσουνε!


ΑΠΟΚΑΥΚΟΣ Ο ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]