(ΕΛΛΑΔΑ)Ξεκίνησε η δίκη για τον Μάριο. Δραματική έκκληση της μάνας στους κατηγορούμενους, να αποκαλύψουν που βρίσκεται η σορός του παιδιού της.

Με την εξέταση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της απαγωγής του, στο Β’ Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.Η τραγική μάνα, φανερά εξουθενωμένη, ζωντάνεψε ξανά στο δικαστήριο τις πρώτες μέρες που χάθηκε ο γιος της. Υποστήριξε πως δεν απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία γιατί εμπιστεύτηκε τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και τη σύζυγο του, λόγω της στενής φιλίας που τη συνέδεε μαζί τους.
Ο βασικός κατηγορούμενος την είχε πείσει πως με τις σοβαρές του διασυνδέσεις σε ευαίσθητες υπηρεσίες, θα βοηθούσε στον εντοπισμό του Μάριου. Η Βαρβάρα Θεοδωράκη τόνισε επίσης ότι ο βασικός κατηγορούμενος και η σύζυγος του αποφάσιζαν και δρούσαν σε όλα από κοινού.

Η μητέρα του Μάριου μετά και τη λίμνη αίματος που βρέθηκε στο αμάξι του χάρη στην έρευνα του «Τούνελ», πιστεύει πως ο γιος της δολοφονήθηκε από τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής. Απηύθυνε ξανά δραματική έκκληση στους κατηγορούμενους, να αποκαλύψουν που βρίσκεται η σορός του παιδιού της.
Η κατάθεση της ξεκίνησε στις 9 το πρωί και κράτησε έως τις 5 το απόγευμα.
Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση και άλλων μαρτύρων.
Έξω από το δικαστήριο ήταν συγκεντρωμένοι γνωστοί και άγνωστοι με πλακάτ στα χέρια που ζητούσαν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την τύχη του άτυχου Μάριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]