Του παίρνουν το σπίτι για χρέος 2.026 ευρώ!

Παρέμβαση για να εμποδιστεί η κατάσχεση του σπιτιού λαϊκής οικογένειας στην Καλαμαριά, για χρέος 2.000 ευρώ, πραγματοποίησαν χτες το πρωί στη Δ' εφορία, οι Λαϊκές Επιτροπές Καλαμαριάς, Τούμπας και Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης του σπιτιού, που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες της Καλαμαριάς, επιδόθηκε στην οικογένεια στις 27 Δεκέμβρη. Ο πατέρας το τελευταίο διάστημα δουλεύει ως οδηγός σε μεταφορική εταιρεία και με ένα μισθό πείνας προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένεια, καθώς η σύζυγός και ο γιος του είναι άνεργοι εδώ και χρόνια.
Το χρέος του στην εφορία αφορά φόρο εισοδήματος και μια κλήση της τροχαίας συνολικού ποσού 1.500 ευρώ τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν τα 2026 ευρώ. Γι' αυτό το ποσό η εφορία θέλει να κατάσχει το σπίτι που η ίδια κοστολογεί στο ποσό των 140.000 ευρώ και να το βγάλει σε πλειστηριασμό.

Εκπρόσωποι των Λαϊκών Επιτροπών, μαζί με τον οφειλέτη και το γιο του, χτες το πρωί πραγματοποίησαν παρέμβαση στη Δ' ΔΟΥ και απαίτησαν να σταματήσει η κατάσχεση και να γίνει μακροχρόνιος διακανονισμός, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πληρώσουν την οφειλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]