ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ:Ο Eduard Lula,ένας απο τους 3 δραπέτες των φυλακών είναι πιθανό να επιχειρήσει να περάσει στην Ελλάδα ,καθώς έχει συγγενείς εδώ.

Αλβανία:Συνεχίζoνται οι έρευνες της αστυνομίας χωρίς κάποιο ίχνος  μέχρι στιγμής ,των τριών δραπετών  απο φυλακές υψίστης ασφαλείας το βράδυ του Σαββάτου ,στη νότια Αλβανία.Οι αλβανικές Αρχές θεωρούν ότι οι 3 δραπέτες κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις .Ενας απο αυτούς  ο Eduard Lula,εκτιμάται ότι θα θελήσει να περάσει σε ελληνικό έδαφος καθώς έχει συγγενείς στη χώρα ,μόνο που αυτό είναι  εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών ,του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στα βουνά των ελληνοαλβανικών συνόρων τα τελευταία 24ωρα.Μαζί του σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, εαν επιχειρήσει να έρθει στην Ελλάδα θα είναι και ο δραπέτης ,Reiz Haxhirajn .Ο δραπέτης Gëzim Tomon εκτιμάται ότι βρίσκεται ακόμη στην Αλβανία.

Οι έρευνες στην Αλβανία  έχουν επικεντρωθεί στους ορεινούς όγκους ,όποια  ίχνη  όμως έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής είναι αρκετά παλιά και δεν έχουν σχέση με την υπόθεση των 3 δραπετών.Η αστυνομία βασίζεται και στις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη μετακίνηση των φυγάδων ,αφού όπου και αν βρεθούν δε θα περάσουν απαρατήρητοι.



βίντεο απο το εσωτερικό των φυλακών απο όπου έγινε η απόδραση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]