(ΚΟΣΜΟΣ)Εννέα νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τη Σαρδηνία

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν τη Σαρδηνία, παρασύροντας στο πέρασμά τους αυτοκίνητα και προκαλώντας την κατάρρευση μιας γέφυρας
Το τμήμα του νησιού που δοκιμάστηκε περισσότερο ήταν το βορειανατολικό στην περιοχή της πόλης Όλμπια.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα φαίνονται δρόμοι να έχουν χαθεί κάτω από λασπώδη νερά και ποτάμια να έχουν πλημμυρίσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και τρεις συνάδελφοί του τραυματίστηκαν μετά την κατάρρευση γέφυρας.
Όπως μετέδωσε το BBC, πολλοί κάτοικοι του νησιού χρησιμοποίησαν τα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια ή και στέγη σε ανθρώπους που την είχαν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]