ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Σύνδεση με το δίκτυο ΣΥΔΚΛΙ ζητούν οι επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ

Τρία ήταν τα  βασικά θέματα που εξετάστηκαν σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής με το Προεδρείο των εγκατεστημένων βιομηχανιών στη ΒΙ.ΠΕ.
Συγκεκριμένα από ενημέρωση που είχε ο βουλευτής από τον πρόεδρο  κ. Μηλιώνη οι επιχειρήσεις ζητούν την άμεση σύνδεση του δικτύου ύδρευσης της ΒΙΠΕ με το ΣΥΔΚΛΙ, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα νερού, καθώς και να λυθούν προβλήματα καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. Άλλα δύο θέματα που  τέθηκαν είναι η  προσβασιμότητα της ΒΙΠΕ, αναφορικά με τη σύνδεση με την Ιόνια και Εγνατία Οδό και η  μεταφορά της επαρχιακής οδού που περνά μέσα από τη ΒΙΠΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί περίφραξη για λόγους ασφαλείας. 

Οι επιχειρηματίες έθεσαν επίσης την ανάγκη να υπάρχει ένα σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, ενώ εξέφρασαν παράπονα για τη μηδενική ρευστότητα που υπάρχει, ζητώντας να υπάρξει χρηματοδότηση από τις τράπεζες και να λυθεί το θέμα των επισφαλειών. Από την πλευρά του ο κ. Κασσής, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις απόψεις τους την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, της οποίας είναι μέλος. Ειδικά για τις τράπεζες ο κ. Κασσής είπε ότι αυτές ανακεφαλαιοποιήθηκαν με χρήματα του ελληνικού  λαού και είναι υποχρεωμένες να ρίξουν φτηνό χρήμα στην αγορά.
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]