ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ




Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προγραμματικής συμφωνίας της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, με την οποία προσπαθούν να πείσουν ότι δεν θα λάβουν νέα μέτρα, και αμέσως αυτοαναιρούνται, μονιμοποιώντας και διευρύνοντας το δήθεν έκτακτο «χαράτσι», μέσω του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων.

Η κυβέρνηση και ο κ. Στουρνάρας όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς πράττουν το πρωτοφανές, φορολογώντας  αγροτεμάχια, χέρσα χωράφια ακόμη και στάνες!


Όταν μάλιστα μειώνουν τον φόρο για τους πλούσιους και αφήνουν στο απυρόβλητο τη μεγάλη ακίνητη περιουσία που βρίσκεται σε off-shore εταιρείες, γίνεται ακόμα πιο φανερό ότι όσο υφίσταται αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λεηλατεί τους φτωχούς και την καθημαγμένη μεσαία τάξη, εφαρμόζοντας πιστά και απαρέγκλιτα τη μνημονιακή πολιτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]