ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Μόλις το 3% των δικαιούχων υπέβαλε αίτηση επιδόματος θέρμανσης

Μόλις το 3% των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης (20.000 πολίτες από τους 580.000 συνολικά)  έχει υποβάλει ως τώρα την ηλεκτρονική αίτηση για να λάβουν την προκαταβολή 25%, ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους βενζινοπώλες, οι παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης παραμένουν μηδενικές!
Από την περασμένη Παρασκευή οπότε τέθηκε σε εφαρμογή η χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης στην ηλεκτρονική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων το ενδιαφέρον των νοικοκυριών για το επίδομα εμφανίζεται χλιαρό. Σύμφωνα δε με στελέχη της Ομοσπονδίας των Βενζινοπωλών, οι παραγγελίες πετρελαίου είναι μηδενικές, επιβεβαιώνοντας έτσι όσους είχαν εξαρχής επισημάνει ότι η διατήρηση του ειδικου φόρου καταναλωσης σευψηλά επίπεδα, θα πλήξει καίρια τη ζήτηση και τη κατανάλωση.
Σημειώνεται ότι όσοι υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση, θα μπορέσουν να λάβουν τη προκαταβολή μετά από 20 ημέρες, άρα μετά τις 15 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]