Από τη Δευτέρα οι απεργίες των εκπαιδευτικών

Σε απεργίες προχωρούν από αύριο Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί. Οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκινούν πενθήμερη απεργία, ενώ  η ΔΟΕαποφάσισε 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτέμβρη. Σε απεργία προχωρούν στις 16 και 17 Σεπτέμβρη και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.
Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΟΛΜΕ διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια, στην οποία καλεί και η ΔΟΕ. Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση με το δικό του μπλοκ, ενώ έχει ορίσειπροσυγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στην Ομόνοια. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο προγραμματίζουν οι ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης την ίδια μέρα, στις 11.30 το πρωί, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 18 και 19 Σεπτέμβρη και τη δεύτερη μέρα πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις στους Συλλόγους τους για να αποφασίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους. Σε 48ωρη απεργία στις 16 και 17 Σεπτέμβρη και συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Δευτέρας προχωρούν και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.
Σε μαζική συμμετοχή καλεί το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, για τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών, για να έχει ο αγώνας προσανατολισμό που θα στρέφεται ενάντια στην πολιτική της «ανταγωνιστικότητας» του μεγάλου κεφαλαίου, από την οποία πηγάζει η επίθεση στα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα. Για να γίνει ο αγώνας για την Παιδεία που έχει ανάγκη ο λαός υπόθεση των εργαζομένων, με κοινές πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών, γονιών, εργατικών σωματείων.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]