Αναβαθμισμένη Καθαριότητα ως προτεραιότητα για ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

‘ Όταν η καθαριότητα είναι θέμα Υγείας, πρέπει να υπάρχουνΟικονομικές λύσεις για όλους με Εναρμονισμένες Εναλλακτικές Διαχειριστικές Εφαρμογές, για την διασφάλιση ενός οικονομικά καλύτερου τρόπου ζωής.’’
Η Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων καιΕπαγγελματικών συστημάτων για Bio-Εφαρμογές καθαρισμού.

Η OASI, πρωτοπόρος πάντα,  έχοντας  σαν γνώμονα το τρίπτυχο Υγεία –Περιουσία – Περιβάλλον, μέσα από την απόλυτα εγγυημένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα που προσφέρει , κατατάσσεται στις πιο σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες επαγγελματικού καθαρισμού ταπήτων της Δυτικής  Ελλάδας.   αλλά και στις επιχειρήσεις-εταιρίες με ειδικευμένες Bio-Εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων, για όλο το χρόνο.
Τα τελευταία χρόνια η OASI επενδύει συστηματικά για το σκοπό αυτό, σε Εξειδικευμένο Μηχανολογικό Εξοπλισμό, εκπαίδευση με Εξειδικευμένη επιμορφωτική κατάρτιση στο Προσωπικό, στο δίνοντας  περισσότερη έμφαση στην οργανωμένη διαδικασία υλοποίησης των  Bio-Εφαρμογών για μια Αναβαθμισμένη Καθαριότητα με Υγεία – Οικονομία . εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας,  χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), αλλά και την παροχή μιας υψηλής προστιθέμενης αξίας των εσωτερικών χώρων
Οι Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων στοχεύουν στην αναγνώριση μιας φιλικά αξιόπιστης επαγγελματικής προσέγγισης των καταναλωτών, με σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους, την αναβάθμιση της ποιότητας στον τρόπο ζωής τους, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες, εσωτερική αρμονία – ηρεμία.
Στόχος μας η επίτευξη της υψηλότερης θέσης στην αγορά της Δυτικής Ελλάδας μέσω της παροχής ειδικευμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας, απέναντι στις ανάγκες για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής, από την κατοικία ως και την σύγχρονη επιχείρηση, με γνώμονα πάντα τις  ανταγωνιστικές τιμές.
Για την  αποτελεσματική συντήρηση των εσωτερικών χώρων, Εφαρμόζουμε Εναλλακτικές Διαχειριστικές εφαρμογές ενός Εξελισσόμενου Εσωτερικού Περιβάλλοντος , ώστε να  αντιμετωπίσουμε  προβλήματα από την “ εσωτερική επιμόλυνση”τα  περριτώματα των ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) , το άκαρι της ψώρας, τα σαπροφάγα  ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ ,  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, αλλά και για την προεργασία στους απρόσκλητους φίλους μας.
Στις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων – σαλονιών – χαλιών – μοκετών εφαρμόζουμε  τις εξειδικευμένες  μεθόδους  Bio-καθαρισμού με Αναζωογόνηση , Επαγγελματική Απορρύπανσης και Εξυγίανσης του χώρου, ώστε η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής ως διαδικασία, να παρέχει τη διευκόλυνση αύξησης του ελέγχου, πάνω στους παράγοντες που επιδρούν στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων, με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας των ανθρώπων.
Η OASI, με το τμήμα της Greenest (Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών.
Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μιαΟλοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,( χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στενοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.
Η επαγγελματική απορρύπανση είναι το πρωταρχικό στάδιο προ- εργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος. Προσφέρει δε πολλαπλά οφέλη με Οικονομία από έξοδα σε πλυσίματα, σε ενέργεια, νερό, απορρυπαντικά, αλλά και οφέλη από την σημαντική μείωση σε προβλήματα υγείας, με την εξουδετέρωση της ανακυκλωνόμενης ‘‘εσωτερικής επιμόλυνσης’’. Η OASI, τηρώντας το σύστημα Απόλυτης Πιστότητας με τον καθημερινόεσωτερικό έλεγχο ποιότητας που έχει δημιουργήσει, μειώνει κατά πολύ ή ακόμα και εκμηδενίζει, κάθε πιθανότητα λάθους!
Σημαντικός παράγοντας για την συντήρηση και διατήρηση των Χαλιών – Κιλιμιών είναι και ο τομέας των Επιδιορθώσεων.
Extra Υπηρεσίες
Επιδιορθώσεις  Χειροποίητων Χαλιών – Κιλιμιών.
Αναπαλαίωση Χειροποίητων Χαλιών.
Αναζωογόνηση χρωμάτων.
Επαναφορά  της ίνας από αναστροφή του πέλους.
Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινισμένα χαλιά.
Απομάκρυνση περιττού χνουδιού.
Κολλάρισμα και πλαστικοποίηση.
OASI -Κατσιγιάννης Κωνσταντίνος
Διακίδη Ιωάννη 180,
26335 Πάτρα, Ν. Αχαΐας
Τηλέφων:2610640521

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]