ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝ.ΕΛ

Γραμματεία Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Ανακοίνωση
31-08-2013

Με δεδομένα τα γεγονότα και τις εγκληματικές ενέργειες φανατικών Ισλαμιστών στην Συρία, Αίγυπτο, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λίβανο και σχεδόν σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες, πρέπει να δούμε και την Ελληνική πραγματικότητα πλέον, με τα εκατομμύρια ισλαμιστών λαθρομεταναστών – έποικων με καταγωγή από τις χώρες που προαναφέρουμε οι οποίοι εισερχόμενοι στην Ελλάδα έφεραν μαζί τους εκτός από τις αποσκευές τους τα πιστεύω, και τον τρόπο ζωής και σκέψης τους.

Ξεχνάτε κύριοι-ες της Δικομματικής Κυβέρνησης ότι αποφασίζοντας να συμμετέχετε, ‘’ακολουθώντας πάντα εντολές από τα μεγάλα αφεντικά σας’’, σε εχθροπραξίες στηρίζοντας τους ισλαμιστές δολοφόνους Ορθοδόξων Σύριων αδελφών μας, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο εσωτερικό της Χώρας;;
Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός για την χώρα μας και μπορεί να το καταλάβει κανείς από τον τρόπο που οργανώνονται οι λαθρομετανάστες και μάλιστα με την βοήθεια κάποιων αντεθνικών ομάδων.
Οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας, είναι ήδη οργανωμένοι σε ομάδες όπως Σιίτες, Σουνίτες, Αλεβίτες και μάλιστα έχουν και τις δικές τους ομάδες πολιτοφυλακής - αυτοπροστασίας (έτσι αποκαλούνται οι ομάδες δράσης) . Το μόνο που μένει είναι να ανάψει η φωτιά στο φιτίλι και να σκάσει.!!!
Είναι γνωστό στους υποκινητές τέτοιων καταστάσεων ότι η Ελληνική Κυβέρνηση είναι παντελώς ανέτοιμη, ανύπαρκτη, και ανίκανη, για να προβλέψει και να αντιμετωπίσει την όποια εκρηκτική κατάσταση μπορεί να δημιουργηθεί εντός της Ελληνικής επικράτειας.!!!
Τέλος να ευχηθούμε να μην γίνει ποτέ της Συρίας στην Ελλάδα, αν και πολύ το φοβόμαστε, ότι στο τέλος θα ζήσουμε κάτι αντίστοιχο.!!
Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού
Ανεξαρτήτων Ελλήνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]