Στα τρία διαμερίσματα το ένα δώρο – Απίστευτες προσφορές από κατασκευαστές για να ξεφορτωθούν το στοκ

Με απίστευτες προσφορές που φτάνουν ακόμη και στο να δίνονται σχεδόν δωρεάν διαμερίσματα  σε περίπτωση που αγοραστών “πακέτο” 3-4 σπίτια, προσπαθούν οι εργολάβοι να ξεστοκάρουν.
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, υπάρχουν αγγελίες που προκαλούν εντύπωση και θυμίζουν καταστάσεις που έζησε η Ιρλανδία το 2011 όταν λόγω της υπερπροσφοράς ακινήτων είχαν καταρρεύσει οι τιμές.

Οι Έλληνες κατασκευαστές προσπαθούν να βρουν πελάτες κάνοντας απίστευτες προσφορές. Π.χ ιδιοκτήτης μεζονετών στη Μύκονο πωλούσε πριν από την κρίση τις τέσσερις από αυτές αντί 450.000, συνολικά 1,8 εκατ. ευρώ , ενώ για μια μεγαλύτερη στο ίδιο συγκρότημα ζητούσε 600 χιλ. ευρώ.  Σήμερα αν βρισκόταν κάποιος αγοραστής δεν θα έδινε 2,4 εκατ. ευρώ αλλά κάτω από 2, οπότε ουσιαστικά θα του χαρίζονταν μία από τις μικρές μεζονέτες.
Σε άλλη περίπτωση δύο διαμερίσματα στον Άγιο Παντελεήμονα, πωλούνται το ένα 140 τ.μ στον τέταρτο όροφο, προς 80.000 και το άλλο 90 τ.μ δίδεται 65.000. Επειδή και τα δύο ανήκουν στην ίδια οικογένεια μπορούν να πωληθούν και τα δύο μαζί όχι στην τιμή των 145.000 ευρώ αλλά σ' αυτή των 130.000 ευρώ.
Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, στις περισσότερες περιπτώσεις πώλησης “πακέτων” σπιτιών η έκπτωση κυμαίνεται από 10% έως 20% ενώ σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει το 40% και ουσιαστικά να δώσει “δωρεάν” ένα από τα ακίνητα.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]