Ποδόσφαιρο: Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό
Κυρίως διότι έδειξαν σημάδια κούρασης, δεν είχαν κίνηση και φρεσκάδα, ενώ είχαν και πολλά αμυντικά προβλήματα, παρά το γεγονός πως ο Μενζανί στο πρώτο του ματς έδειξε θετικά στοιχεία. Αντίθετα ο Κάμπελ, που επίσης έκανε ντεμπούτο, έδειξε πως ακόμα χρειάζεται χρόνο για την προσαρμογή του.
Η Χοφενχάιμ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 με τα γκολ του Άμπραχαμ και του Φόλαντ. Και έκανε το 4-0 μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο από το 72ο μέχρι και το 77ο λεπτό με τους Σίπλοκ και Φιρμίνο.Το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Διαμαντάκος στο 90ό λεπτό.
Ολυμπιακός (α' ημίχρονο): Μέγιερι, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μασάντο, Φετφατζίδης, Κάμπελ, Μήτρογλου.
Ολυμπιακός (β' ημίχρονο): Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μετζανί, Χολέμπας (62' Λυκογιάννης), Μασάντο (62' Φέισα), Σάμαρης (62' Ντε Βινσέντι), Ντομίνκες, Φουστέρ, Ολαϊτάν, Μήτρογλου (62' Διαμαντάκος).
Χόφενχαϊμ: Καστέελς, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φιρμίνο, Ελιουνούσι, Άμπραχαμ, Μοντέστ, Βέστεργκααρντ, Βόλαντ, Τόλιαν.
Labels:
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.